VEM ÄR JAG?

Berättandet har en stor plats i mitt Jag. Oavsett om det är på en scen med hjälp av en sång och bra musik, eller i form av skrift, bilder och olika typsnitt och färger. Man har möjlighet att förmedla mycket med hjälp av enkla medel.

Musik är en stor del av mig. Riktigt bra musik finns det gott om, ifall man är villig att lämna sin comfortzone och nosar sig runt inom andra genrer. På min topp-3-lista är det minst ett tjugotal som trängs, det beror ju på vilket humör man är på, vilken tid på dygnet, vilken årstid det är, vilka personer man har kring sig, och tusen andra anledningar. För visst känner ni igen er? Party eller lite moody, kräver ju olika slags musik.

På den här bloggen kommer ni få en bra inblick i riktigt bra musik, enligt mig, eller kanske något mindre bra som ändå tillför något. 

Välkommen hit!

Egenföretagare och driver JP Nöjesproduktion, ett produktionsbolag med fokus på scenshower och underhållning,  men även frilansande inom produktion, koreografi och sångcoachande. 

Se exempel på min scenverksamhet här www.jpnojesproduktion.se

Driver webbyrån Solenum där jag arbetar med företag och föreningar kring hur man ökar sin digitala närvaro, bygger sitt varumärke och annonserar på sociala medier.

Kolla gärna in www.solenum.se

2018 Music by Jennie

jpnojesproduktion@gmail.com

Botkyrka, Stockholm