Grön dröm, blå dröm

5 Aug 2016

Så här års, eller snarare redan från typ april och framåt, får jag en omedelbar känsla av att det är trädgårdsmästare som är mitt kall. Jag älskar att planera trädgården på våren, köpa säckar med jord och drösar med nya frön. Man kan nästan kalla mig besatt av att köpa just frön.

Mina visioner är dock betydligt större än vår trädgård. Väldigt mycket större, då jag egentligen skulle behöva ett par hektar snarare än några hundra kvadratmeter.  

Å andra sidan kan man uträtta underverk på små ytor. Pinterest är en guldgruva för sådana idéer och inspirationsbilder.

Det största hindret, just nu, är att resten av familjen, i och för sig tycker det är himla mysigt med alla blommor, tomat- och gurkplantor och färska kryddor som finns överallt, men de har större prio på att gräsmattan är till för lek. Fotboll speciellt. Och inte något annat.

Men jag ger inte upp, övertalan fortlöper... en dag kanske trädgården ser ut så här.

Ja, jag vill ha en pool också..sa jag inte det?

 

 

Dela
Twittra
Pinna
Please reload

 FÖLJ MIG: 
  • musicbyJennie
  • musicbyJennie
 SENASTE INLÄGG:

October 24, 2018

September 21, 2018

August 2, 2018

July 11, 2018

July 6, 2018

February 27, 2018

Please reload

 TAGGAR:
Please reload

2018 Music by Jennie

jpnojesproduktion@gmail.com

Botkyrka, Stockholm