Banjo

12 Aug 2016

Jag har tidigare nämnt detta band, men känner att jag måste göra det igen. 

Vet inte riktigt hur jag halkade in på dem, men jag har alltid haft en mer eller mindre dragning åt country/bluegrass. The HillBenders, ett amerikanskt bluegrassband, med allt det man kan förvänta sig; banjo, stämsång och polisonger. Den skiva jag speciellt har fastnat för är deras tolkning av The Who´s rockopera Tommy.

Ja, grundmaterialet skrivet av Pete Townshend (med ett fåtal undantag) är naturligtvis klassiskt fantastisk men The HillBenders lägger till den där extra dimensionen av banjo. 

Lyssna in den vetja!

 

 

Dela
Twittra
Pinna
Please reload

 FÖLJ MIG: 
  • musicbyJennie
  • musicbyJennie
 SENASTE INLÄGG:

October 24, 2018

September 21, 2018

August 2, 2018

July 11, 2018

July 6, 2018

February 27, 2018

Please reload

 TAGGAR:
Please reload

2018 Music by Jennie

jpnojesproduktion@gmail.com

Botkyrka, Stockholm