3 låtar - 3 blommor

14 Sep 2016

 Ibland får man en härlig uppfräschning i sin låtskatt när man söker på ett visst ord på Spotify. Jag gör det ofta. Och förvånas ofta över hur mycket bra musik som finns där ute. Temat idag är blommor eller snarare ordet Flower.

Här följer min lista är dagens bästa låtar med Flower i titeln, och jag börjar nerifrån;

3. Flowers in your hair - The Lumineers. Skön singer-songwriterlåt, med driv i rytmen. Jag tror jag ska bli bättre på gitarr och spela den här själv.

2. Flower - Moby. Tunggung låt som får mig att tänka på USAs söder i både tyngd och sångrösterna. Kroppen dras garanterat med när man lyssnar på den här.

1. Flower duet from Lakme. Jag älskar att ständigt svänga mellan olika genrer. Man missar väldigt mycket i både musiken och i livet om man begränsar sig till en eller ett par genrer. Den här musiken är som gjord för att lägga sig på en filt på gräsmattan i solskenet, blunda och bara ta in världen, livet och fantastisk sång.

 

 

Dela
Twittra
Pinna
Please reload

 FÖLJ MIG: 
  • musicbyJennie
  • musicbyJennie
 SENASTE INLÄGG:

October 24, 2018

September 21, 2018

August 2, 2018

July 11, 2018

July 6, 2018

February 27, 2018

Please reload

 TAGGAR:
Please reload

2018 Music by Jennie

jpnojesproduktion@gmail.com

Botkyrka, Stockholm