Mycket julmusik - ingen julmusik

30 Dec 2016

Jag älskar julmusik. Så är det bara. Jag älskar plinget i början av Mariah Careys All I want for christmas, jag älskar det melankoliska i Mer jul, jag älskar nödrimmen i Vår julskinka har rymt och jag älskar en stillsam Stilla natt. Jag älskar julmusiken från november till 26 december. Sen är det stopp. Bara sådär. Ingen avtrappning eller utfasning. Utan bara stopp. 

Då är jag klar med det. I mellandagarna vill jag ha annan bra musik i öronen istället. Jag behåller gärna glöggen ett tag till, men nu får jag be Band Aid och Andy Williams att dämpa sig. Och hörni, låt julgrisen rymma ett år till...

 

 

Dela
Twittra
Pinna
Please reload

 FÖLJ MIG: 
  • musicbyJennie
  • musicbyJennie
 SENASTE INLÄGG:

October 24, 2018

September 21, 2018

August 2, 2018

July 11, 2018

July 6, 2018

February 27, 2018

Please reload

 TAGGAR:
Please reload

2018 Music by Jennie

jpnojesproduktion@gmail.com

Botkyrka, Stockholm