Våga vara country!

8 Jan 2017

Viss musik, oavsett om det en en genre eller en speciell låt, tycks på något sätt komma till en. Av sig själv. Jag vet inte vad det är med mig och country, tro mig, jag är lika förvånad som Per här hemma. Men ge mig lite banjo och käcka stämmor, så är jag helt på. Märkligt nog. För är det en genre jag inte alls hanterar särskilt snyggt så är det dansband. Och jag kan, motvilligt, erkänna att det KAN finnas en viss likhet genrerna emellan. En liten gemensam beröringspunkt.

För ett par veckor sedan ramlade jag över den ultimata countrylåten. En mix av flera. Forever country. Med en mängd olika countrystjärnor. Antar jag. Känner faktiskt inte igen så många, det är ju mest musiken jag gillar, stjärnorna har jag inte kommit till ännu. Förutom Dolly förstås. Dolly är ju alltid Dolly. Men henne kommer jag att skriva om vid ett annat tillfälle. För där har vi en riktigt superstjärna med en otrolig talang.  

Men tillbaka till den låten, hyllningen till en hel genre. Kollar du in den, så kika gärna på videon också. Jag har inte klurat ut än vad de vill säga med den, men har du förslag återkom gärna! 

Allt är inspelat med en sån där greenscreen (men det förstår man ganska snabbt). Kan videon kanske vara en hommage till landsbygden? Eller tvärtom? Nåväl, hus och byggnader och ett och annat fält passerar i revy bakom sångarna.

Så, låt genren komma till dig också. Släpp in den i ditt innersta. Var inte rädd, du vet att du vill det här. Mer smäktande hjärtekrossande texter och rutiga skjortor till folket. Tack för mig!

 

 

Dela
Twittra
Pinna
Please reload

 FÖLJ MIG: 
  • musicbyJennie
  • musicbyJennie
 SENASTE INLÄGG:

October 24, 2018

September 21, 2018

August 2, 2018

July 11, 2018

July 6, 2018

February 27, 2018

Please reload

 TAGGAR:
Please reload

2018 Music by Jennie

jpnojesproduktion@gmail.com

Botkyrka, Stockholm