Uthållighet är a och o

29 Jun 2017

Äntligen slutar förbandet att spela. Jaha, väntan igen...hur länge då? Ingen vet. Nu går de på! Men, vad är det här för låt? Har aldrig hört den förut! Och inte den där heller...! Jomen, den här känner jag igen! Yes! Ånej, ett långt sjok med nya låtar, är det NÅGON här om känner igen NÅGON av låtarna! Jaha, de "riktiga" fansen. Wow.

Nu kommer det ju flera av låtarna som jag känner igen, efter 2 och en halvtimme!! Nu är det slut.

 

Ikväll ska jag se Guns´n´Roses på Friends. Vi har haft biljetterna superlänge och tänkt att då, då i sommar ska vi gå, och vi ska sjunga med i Paradise City. Om vi har tur. Ja, om den spelas alltså. För är det något jag har lärt mig under mina konsertbesök så är det inte självklart att bandet spelar de (självklara) låtarna som vi i publiken vill höra. Inte alls. 

Dessutom finns det alltid de som envist hävdar att de minsann tyckte de udda inslagen var de bästa. "De andra låtarna är ju så mainstream.." Jojo, kliv ner nu från hästen och erkänn att du också vill höra Sweet child of mine istället för random okänt.

Jag kan till och med erkänna att det där med konsert antagligen inte är något för mig. Egentligen.

Jag menar, jag är fullt nöjd efter fem låtar. Klapp klapp! Tack, kul, nu går vi hem.

Men det tycker inte bandet. Det tycker de aldrig. De vill spela mer och längre. Med extranummer. Där och då vandrar mina tankar iväg och jag trycker i mig godiset jag turligt nog har köpt innan, tittar förstrött mot scenen och tänker "vad gamla de har blivit" (ja, det är såna band vi ser på, de med en lite högre medelålder).

Nu kanske det är en och annan som undrar varför jag går på konserter överhuvudtaget?

Jo, för att det coolt. 

Men mest efteråt.

När man tänker tillbaka på de där gamla hitsen och att man faktiskt var där och såg det hela live. Det är även ganska coolt när låten väl kommer och du står där i publiken (jaja, sitter då, vi har alltid sittplats..) och liksom blir uppfylld av ögonblicket där och då.

Därför går jag på konsert.

Det och för att Per alltid köper en biljett till mig.

 

Rock on! (En halvtimme eller så...)

 

 

 

Dela
Twittra
Pinna
Please reload

 FÖLJ MIG: 
  • musicbyJennie
  • musicbyJennie
 SENASTE INLÄGG:

October 24, 2018

September 21, 2018

August 2, 2018

July 11, 2018

July 6, 2018

February 27, 2018

Please reload

 TAGGAR:
Please reload

2018 Music by Jennie

jpnojesproduktion@gmail.com

Botkyrka, Stockholm