Perfektionist

25 Aug 2017

Jag är inte så mycket för nutida R&B, kan tycka att en enstaka låt går bra, men som ett flöde lätt smälter det ihop till en muzzak-matta.

En av genrens största stjärnor är ju naturligtvis Beyonce. Jag har förstått det men ändå låtit det hela passera mig utan större notis tills jag en dag hamnade zappandes framför en livekonsert på tv.

G´damn var hon är proffsig! Visst hon sjunger bra (lite för mycket wailande dock för min smak) men det förstod jag innan. Men perfektionist i rörelser, timing och sång. Allt med stor närvaro på scenen och känsla av att förstå varför hon står där och varför publiken har kommit för att se henne. (Något en del musiker/sångare bör påminnas om).

Och jag är inte lättimponerad. Tvärtom. Men här blev jag impad. Totalt.

Kolla gärna in klippet från en konsert i Glastonbury här. 

För hon har fattat grejen.

 

En annan som fattade grejen var Fred Astaire. En ikon som också var perfektionist. Kunde repetera den minsta rörelsen om och om igen, ensam i MGMstudion efter att inspelningsdagen var över.

Allt totalt spotless vid inspelning. Och då är jag inte ett jättestort fan av just Astaire (jag sa ju att jag är svårimponerad, mitt danshjärta tillhör snarare Gene Kelly). Men han satte det. Varje gång.

 

Förmodar att Beyonce gör detsamma. Tränar till perfektion om och om igen. För jag tror inte på det där med talang. Jag tror på träning och ”just do it”. Göra inte tänka.

 

Stjärnstatusen Beyonce har i USA är enorm. Gigantisk. Det har naturligtvis fått Saturday Night Live att göra något åt saken (jösses, jag skrattar bara jag tänker på det…så typiskt mig skratta åt ett skämt redan innan och på så sätt förstöra för alla andra…J). Jag älskar SNL. Antagligen nämnts tidigare. Du måste kolla in klippet här.

Det är så kul! (Sådärja, nu förstörde jag förväntan för er...igen...!)

WATCH OUT!

 

Tjingeling!

 

 

Dela
Twittra
Pinna
Please reload

 FÖLJ MIG: 
  • musicbyJennie
  • musicbyJennie
 SENASTE INLÄGG:

October 24, 2018

September 21, 2018

August 2, 2018

July 11, 2018

July 6, 2018

February 27, 2018

Please reload

 TAGGAR:
Please reload

2018 Music by Jennie

jpnojesproduktion@gmail.com

Botkyrka, Stockholm